Hoppa till sidans innehåll

Finns nästa TV-stjärna i UFK?

04 MAR 2014 20:04
SVT söker deltagare till ett nytt reality-sportprogram som ska utse Sveriges bästa atleter. Kanske är du eller någon du känner intresserad?
  • Skapad: 04 MAR 2014 20:04

Fremantle Media söker just nu deltagare till ett TV-program på SVT som ska utse Sveriges bästa atlet. De bad oss tipsa om duktiga personer som vi tror skulle passa i programmet.

 

Info om programmet:

"Fremantle Media jobbar med casting för ett nytt reality-sportprogram för SVT. Vi söker efter Sveriges bästa atleter och därför vänder jag mig nu till er.

I programmet som är en riktig storsatsning kommer deltagarna att tävla i tio olika grenar: Löpning, bågskytte, cykling (mountainbike), simning, längdhopp, höjdhopp, kulstötning, stavhopp, klättring och häcklöpning.

Vårt mål är självklart att så många av Sveriges bästa atleter som möjligt söker in. Och man behöver naturligtvis inte behärska alla dessa grenar utan kommer att ha möjlighet att träna och lära sig så mycket som möjligt innan varje tävling. Vi hoppas och önskar att de duktiga atleter som deltagit i tävlingar eller kanske till och med stora mästerskap etc söker in till programmet så att vi får in Sveriges absolut främsta i varje gren."

 

Är du intresserad, eller känner du någon potientiell deltagare? I så fall kan du höra av dig till oss så fixar vi resten!

Skribent: Victor Hultgren
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Ulricehamns FK - Friidrott
Ulf Claesson, Krassevägen 7
52340 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ulf.claesson@hotmail...

Se all info