Kostnadsersättningar

Kostnadsersättningar till aktiva och ledare i Ulricehamns Friidrottsklubb Uppdaterad (2012-03-13)

1. Tävlingar

1.      Anmälningsavgift

Anmälningsavgiften till tävlingar betalas av klubben, undantaget är tävlingar av karaktären stora publikarrangemang som t.ex. Göteborgsvarvet, Tjejmilen och Stockholm maraton.

Om den aktive har anmält sig sent så att efteranmälningsavgift blir aktuell betalas den del av anmälningsavgiften som är efteranmälningsavgift av den aktive om avgifterna går att skilja åt på kvitto eller faktura. Går inte avgifterna att skilja åt betalar den aktive hela avgiften inklusive efteranmälningsavgift.

2.      SM-tävlingar

Den aktive ersätts med resa och logi till skäliga kostnader. Ansökan om kostnadsbidrag ska tillsammans med kvitton ska lämnas till kassören. Ersättningarna gäller aktiva upp till och med klasserna M22 och K22

3.      Tävlingar i Västergötlands Friidrottsförbunds regi.

Resor och logi till Götalandsmästerskap och landsdelskamper arrangerade av VFIF ersätts med hälften av kostnaden.

4.      Övriga tävlingar

För övriga tävlingar utgår ingen rese- eller logiersättning

B.    Träningsläger och träningar

1.      Ersättning för träningsläger utgår med högst 500kr/gång. Kvitto/intyg ska bifogas ansökan om kostnadsbidrag.

2.      Till inbjuden träningsdag/helg inom distriktet utgår ersättning med halva kostnaden. Reseersättning utgår ej.

C. Ersättning för ungdomsledare i Ulricehamns Friidrottsklubb

1. Ledare som är 20 år och yngre erhåller ersättning för varje träning de leder för ungdomar.

Ersättningens storlek är 75 kr per träningstillfälle och ska företrädelsevis användas för resor till och från träningen.

1. Samtliga ledare får UFKs träningsoverall utan kostnad.

D. Elitbidrag

1.      Bidrag utgår till de friidrottare inom klubben som räknas inom kategorin ”elit”. Styrelsen beslutar om vilka aktiva som ska räknas inom kategorin ”elit” och om bidragets storlek.

2.      Bidraget ska användas till tävlingsresor (förutom SM-tävlingsresor som redan ersätts) och träningsläger.

3.      Bidragets storlek uppgår till max 4000 SEK per år.

4.      Bidraget utbetalas mot redovisning med UFKs redovisningsblankett för varje enskild kostnad.

Dokumentet i pdf-format

Uppdaterad: 08 JUN 2016 07:18 Skribent: Björn Holmgren